Jottei kalajutut pääse loppumaan, niin kerrotaan vielä pari
juttua lisää. Eli sitten onkin vuorossa perinteinen kuhan panerointi ja normi
suola/pippuri/kala pannuun –resepti.
Fileoinnin jälkeen riko ja sekoita kananmuna kulhossa, lisää
toiselle lautaselle n. 1dl vehnäjauhoa sekä suolaa ja pippuria maun mukaan.
Kolmannelle lautaselle korppujauhoja. Kierittele filee ensin vehnäjauhoissa,
sitten kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Sitten pitäisikin olla jo
pannu kuumana ja aimo nökäre voita siellä. Paista hiljakseen ettei panerointi
pala. Nauti haluamasi lisukkeen kera.
Toinen versio on vieläkin helpompi, eli pannu kuumenemaan
voin kera. Suolaa ja pippuri maun mukaan fileisiin ja pannuun. Nauti vaikka
salaatin kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti