keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Lisää kuhaa



Jottei kalajutut pääse loppumaan, niin kerrotaan vielä pari juttua lisää. Eli sitten onkin vuorossa perinteinen kuhan panerointi ja normi suola/pippuri/kala pannuun –resepti.

Fileoinnin jälkeen riko ja sekoita kananmuna kulhossa, lisää toiselle lautaselle n. 1dl vehnäjauhoa sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Kolmannelle lautaselle korppujauhoja. Kierittele filee ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Sitten pitäisikin olla jo pannu kuumana ja aimo nökäre voita siellä. Paista hiljakseen ettei panerointi pala. Nauti haluamasi lisukkeen kera.


Toinen versio on vieläkin helpompi, eli pannu kuumenemaan voin kera. Suolaa ja pippuri maun mukaan fileisiin ja pannuun. Nauti vaikka salaatin kera!

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti